Přímou cílovou skupinou jsou jednotlivci a skupiny obyvatel přímo pozitivně ovlivněné výstupy projektu (zaměstnanci institucí, místní obyvatelé, ale i návštěvníci, vlastníci lesů a pozemků v dané oblasti, atd.).

Přímá cílová skupina:

  • Kancelář Tušhetských chráněných území a Agentura ochrana přírody Gruzie, tj. lidé kompetentní v oblasti lesnického managementu Národního parku Tušheti a přírodní rezervace Tušheti. Tato organizace je zapojena do analýzy zjišťování přístupu k ochraně přírody, lesnictví, legislativním podkladům, zapojí se do konzultací, poskytnutí informací, atd. Nezbytné a žádoucí je jejich zapojení při terénních pracích – sběrech dat, tj. základních dendrometrických ukazatelů, zaměstnanci se účastní terénních prací, při kterých budou učeni jak daná data sbírat, dále budou školeni k tomu, jak data analyzovat a využívat. Aktivně se účastní školení a workshopů, někteří z nich se zúčastní i exkurze do ČR, kde budou opět školeni.
  • Místní nevládní neziskové organizace (NGOs), v oblasti existuje několik nevládních neziskových organizací (např. Tusheti Protected Areas Friendship Association, Tusheti Tourism Association, Tusheti Guide and Local Shepherd Association, GYFA -Georgian Young Foresters Association).
  • Národní lesnická agentura (National Forest Agency) spadající pod Ministerstvo životního prostředí a ochrany přírodních zdrojů.
  • Zemědělská univerzita v Gruzii, Tbilisi – Jedná se o místní univerzitu. Předpokládáme využívání výsledků projektu právě lesnickým institutem, pedagogy, a hlavně studenty (obor Lesnictví).

Nepřímá cílová skupina:

  • Místní obyvatelé, tj. místní obyvatelé využívající krajinu převážně k pastvě hovězího dobytka a ovcí. Cílem předkládaného projektu je podpořit konsenzus managementu chráněných území s možností využívání dříví místními obyvateli, tak aby tento konsenzus byl zapracován do managementu péče o chráněná území.